Zarautz Deluxe (18+)Vanaf:  269,-

Zarautz Deluxe bestaat uit 22 nieuwe Sheddie’s Deluxe, dit is een grotere en luxere versie van de populaire Sheddies. In deze Deluxe versie kun je kiezen of je de bedden wilt scheiden en zo 2x een 1persoons bed maakt, of juist een groot 2persoonsbed wilt hebben. Verder vind je er nog meer bergruimte en heb je door de ruime indeling super veel plek om tegelijkertijd om te kleden voor de volgende surfsessie.

Verder beschikt het camp over een kleine bar en gemeenschappelijke ruimte, hier organiseren we een aantal keer per week een super gezellige apero en je kunt er lekker chillen zonder gestoord te worden door grote groepen. Ben je juist op zoek naar meer actie? Dan ben je uiteraard van harte welkom op het Surfcamp Zarautz, waar je altijd terecht kan voor een koud drankje of en snack, heerlijk kan chillen in de zon of los kan gaan op de skateramp!

We zorgen ervoor dat je je in Zarautz Deluxe niet zal vervelen, maar je gaat zeker kunnen genieten van de rust en kan heerlijk chillen tijdens je welverdiende vakantie!

Yoga
Wie surfen zegt, zegt yoga. Yoga helpt enorm bij de balans, kracht en het herstel van je spieren na een stevige surf sessie. Daarnaast is het ook gewoon enorm chill en ontspannend. Iedereen die een reis boekt naar Zarautz Deluxe wordt verwend met 1 gratis yoga sessie! Moest je de smaak te pakken hebben, dan kun je samen met onze yoga-instructrice de pracht van yoga nog verder ontdekken.

Skateboarden
Midden in het surfcamp van Zarautz vind je de miniramp! Deze halfpipe is ongeveer 1,50m hoog en goed 4m breed. Perfect dus om je skills te verbeteren of zelfs je eerste drop-in te oefenen tijdens je vakantie. Heb je geen eigen skateboard? Geen probleem, we hebben er altijd een aantal liggen! Heb je geen ervaring met skaten? Geen probleem, de Surfblend crew skate zelf ook heel graag. Vraag dus zeker om extra tricks en tips voor je eraan begint.

beach-volleyball
Elke week organiseren we op het strand van Zarautz het leuke Beachvolleybal tornooi. In een team van 5 tot 6 personen kan je het opnemen tegen de andere kampgasten. Schrijf je dus zeker in en win leuke prijzen. Is volleyballen niet meteen iets voor jou, kom dan lekker kijken en schreeuw jouw team de overwinning tegemoet.

Party
In Zarautz sluiten we de dagen meestal af met een gezellig feestje. Beginnen doen we bij ons aan de bar op het camp en daarna gaan we verder richting Kupela. Daar staat er altijd een dj klaar om er top nacht van te maken. De surfblend crew is ook altijd te vinden voor te partyen en te dansen!

3x Apèro
Om het genieten nog aan te sterken organiseren we op het Zarautz Deluxe camp 3x in de week een Apèro-avond. Beginnen doen we met een sangria night. In het midden van de week drinken we samen gezellige een frisse 'San Miguel' en afsluiten doen we met de lokaal gebrouwen Cider.
Elke vrijdag sluiten we de week af met een Thema-party. Van piraten en hippies tot fluo-fitness en horror, alle thema’s komen aan bod! De bar wordt aangekleed volgens het thema en iedereen gaat los. Check zeker op voorhand wat het thema is tijdens jouw week en leef je helemaal uit!

Relax & play
Tijdens je verblijf voorziet de Surfblend crew op Surfcamp Zarautz nog leuke, extra activiteiten. Aan deze activiteiten mag natuurlijk ook Zarautz Deluxe deelnemen. Zo kan je meedoen met de interactieve (surf)quiz, mee brullen met de wekelijkse karaoke of je helemaal geven tijdens de beachgames op het strand. Verder hebben wij ook leuke spelletjes ter beschikking aan de bar. Zin om te voetballen, Frisbeeën of Kubben? Kom langs de bar en maak gratis gebruik van de aanwezige spullen.

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's.

Inclusief in de reissom

* 7 Nachten verblijf op het beachcamp
* Alle faciliteiten van het camp o.a. miniramp, beachvolley, bar, WiFi, sanitair etc.
* Surfblend's apres surf, hosted by Surfblend team
* 3x Apèro op het Camp
* Gratis gebruik van GoPro's

Verplichte extra's

Niet inclusief in de reissom

* Reis en-/of annuleringsverzekeringStuur deze vakantie aan iemand door.