Moliets: Surfblend Juniorcamp (12 t/m 16 jaar)Vanaf:  399,-

In juli en augustus bieden wij, Surfblend (voormalig bekend als SurfandBeach of Globevents) een eigen Juniorcamp aan voor iedereen tussen de 12 en 16 jaar die graag wil (leren) surfen! Niet alleen gaan we elke dag het water in, maar ook gaan we tal van andere spannende en leuke activiteiten doen! Het camp is in handen van onze ervaren crew die veelal een pedagogische achtergrond hebben. Daarnaast staat de kookploeg garant voor gezonde kost en de gediplomeerde surfleraren voor de lessen!

CAMP

Het camp staat letterlijk op een minuutje wandelen van het strand, midden in de duinen van een luxueuze camping. Het camp is inclusief gebruik van de surfboards, bodyboards, skimboards en uiteraard wetsuits. We hebben veel materiaal en dus ruimschoots genoeg voor iedereen! Naast al het surfmateriaal beschikken we over een compleet pakket van sportartikelen om je nooit te laten vervelen.

SURFLESSEN

Surfen is leuk, maar het is veel leuker als je weet wat je doet! Daarom bieden we je de mogelijkheid aan om lessen te volgen van onze eigen gecertificeerde surfmoni's. Deze mannen en vrouwen hebben een intensieve opleiding achter de rug en kunnen je op een veilige en verantwoorde manier leren surfen. Ze vertellen je alles over de oceaan, het strand, materiaal en het surfen tijdens de vijf dagen van de cursus. De eerste vier dagen bestaan uit lessen van 1,5uur, de laatste dag organiseren we een surfcontest met kans op vele goodies!

De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 8 personen. We gebruiken alleen softtops (zachte surfboards) tijdens de les. Onze leraren zijn allemaal opgeleid tot Beach Lifeguard en beschikken over diploma Surf Instructor 1. Deze opleidingen zijn wereldwijd erkend en op deze manier kunnen we je veiligheid garanderen.

BEGELEIDING

Ons Junior Camp staat onder begeleiding van gediplomeerde en ervaren monitoren. Naast de crew die zich bezighoud met koken, shoppen en lessen is er een speciale crew aanwezig voor de begeleiding van deze jongeren. Zij hebben allemaal een pedagogische achtergrond en hun taken zijn niets anders dan het dag en nacht begeleiden van de "juniors".

We hebben een aantal huisregels opgesteld:
•roken en alcohol zijn ten alle tijden verboden
•de jongens en meiden worden apart in tenten ingedeeld
•het programma is zo ingericht dat het elke avond rond 23u bedtijd is, enkel de laatste avond maken we hierop een uitzondering

Buiten de kleding die je altijd meeneemt op vakantie hebben we hieronder een lijstje van spullen die je zeker niet mag vergeten:
•zonnebril
•petje / hoed
•zonnebrandolie
•slaapzak en kussen
•luchtbed of matje (pomp is aanwezig)
•zakgeld
•slippers
•zwembroeken
•dikke trui
•regenjasje

ETEN

Onze kookploeg zorgt ervoor dat je niet op je honger blijft zitten. Vanaf de dag dat je aankomt tot de dag van vertrek wordt je verzorgd met elke dag ontbijt, lunch en diner. Het ontbijt bestaat uit vers stokbrood, een croissant, allerlei beleg, cornflakes, fruitsappen en koffie en thee. Tussen de middag kun je een warme lunch verwachten met een stuk fruit. Diner bestaat uit een verse maaltijd en een dessert. Eén keer per week gaan we naar een restaurant we trakteren je de laatste dag op een lekkere pizza!

Heb je een bijzonder dieet of ben je allergisch of vegetarisch? Geen probleem, geef het ter plaatse door aan onze chef en hij zal het menu aanpassen voor je!

EQUIPMENT (free to use)

In tegenstelling tot de meeste andere camps, vragen wij geen extra geld voor het gebruik van boards en al het andere materiaal. In de materiaaltent staat genoeg voor iedereen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je niks te doen hebt! Wil je toch je eigen board meenemen? No problem; deze gaat gratis mee met de bus! (max 3m!)

Surfboards

In onze materiaaltent staan meer dan genoeg surfboards van zowel BIC als NSP. We hebben gekozen voor verschillende maten short- en longboards, zodat iedereen met een favoriet boardje kan surfen. Let op: in tegenstelling tot andere camps vragen wij geen geld voor het gebruik van boards! Heb je een eigen board? Geen probleem; deze gaat gratis mee met de bus!

Bodyboards

Voor alle mensen die liever liggen dan staan op een plank hebben we uiteraard vele bodyboards ter beschikking. Uiteraard hebben we de flippers ook liggen en is ook dit gratis!

Wetsuits

Om te voorkomen dat je snel moet afhaken in het water hebben we heel wat wetsuits in ons kamp hangen die je gratis kan gebruiken. De wetsuits zijn van neopreen en bieden je alle bescherming tegen kou en rash.

Skimboards

Ben je het surfen of bodyboarden even zat? Wil je even iets anders? Pak dan een skimboard en vermaak je in de shorebreak!

Skateboards

Op al onze camps staat een mini-ramp en is een skatepark in de buurt of kan je op de heuvelachtige weggetjes en pleintjes terecht voor toffe streetspots. Neem dus je eigen deck mee als je wil skaten!

Beachsports

Uiteraard hebben we ook alle andere materialen om je te vermaken op het zand. Zo hebben we in Moliets een beachvolleybalveld inclusief tribune! Op andere camps zijn er ook volleyballen, voetballen, etc aanwezig zodat je zeker iets kan vinden om je de eventuele verveling tegen te gaan.

PROGRAMMA

Het Junior Camp is bedoeld voor alle jongeren tussen de 12 en 16 jaar die graag willen (leren) surfen. Je krijgt surfles en we zorgen we ervoor dat je binnen de week een echte surfer wordt, maar daarnaast doen we nog een heleboel andere activiteiten. De week wordt begeleid door ervaren surfleraren en monitoren.

Surfles

Vier dagen in de week krijg je les van professionele surfleraren die ervoor zorgen dat je snel op je board kan staan. Zij doen dat op een uiterst veilige manier en leren je alles over de oceaan, veiligheid, boards en de surfscene.

Surfcontest

Aan het einde van de week kan je laten zien hoe goed jij kan surfen! Deze wedstrijd is leuk voor iedereen en uiteraard zijn er vele prijzen te winnen!

Citytrip

We gaan één keer tijdens de week naar een leuke stad in de buurt om de sfeer op te snuiven van een typische surfstad aan de Atlantische kust.

Beachvolley

Een heus beachvolley-toernooi is ook een hoogtepunt tijdens de week. Iedereen kan deelnemen en de winnende teams gaat lopen met mooie prijzen.

Adventure

Touwenparcours, een spel in het bos, de hoogste zandduin van Europa, kortom adventure!

Aquapark

Glijbanen en vele zwembaden niet ver van Moliets. Een leuke uitstap!

Movienight on the beach

Voeten in het zand, sterren aan de hemel en een groot scherm om één van de laatste nieuwe films te kijken. Heb je al ooit zo'n leuke cinema ervaring meegemaakt?

Afscheidsparty

Vrijdagavond gaan we feesten in outfit tijdens de afscheidsparty!
We verkleden ons en gaan lekker dansen in het dorp, we zorgen ervoor dat we de enige groep zijn die er is, dus we hebben de ruimte voor onszelf!

KORT SAMENGEVAT:

* Camp aan het strand
* Luxe 4* camping
* Ervaren crew
* Voor iedereen tussen 12 en 16 jaar
* Week vol spannende en leuke activiteiten
* Vol Pension

Wil je zeker zijn van een plekje op dit te gekke camp, boek dan nu vast voor het JuniorCamp! Bovendien krijg je nu nog één gratis lycra per boeking erbij, op = op, zolang de voorraad strekt!

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* Volpension: elke dag gezonde maaltijden (ontbijt, lunch en diner)
* Surflessen onder begeleiding van gecertificeerde coaches
* Animatieprogramma vol surf en actie: waterpart, paintball, spel en sport
* Alle faciliteiten van het camp en de camping: miniramp, beachvolley, zwembad etc.
* Surfblend's team van ervaren monitors
* Surfblend goodie pakket

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Vervoer naar en van het surfcamp in Frankrijk (zie extra's)
* Reis- en/of annuleringsverzekering
* Surf essentials pakket
* Je moet verplicht verzekerd zijn om deze vakantie te kunnen boeken.Stuur deze vakantie aan iemand door.