Vieux Boucau, SURFinn (offseason)Vanaf:  225,-

Every surfers dream….dat hadden we in gedachte toen we de plannen voor een SURFinn in Vieux Boucau aan het bedenken waren. Een groot en luxehuis, een gezellige living, een zwembad in de tuin, chill-outs, petanque-veld, wifi, fietsen en scooters en dat alles pal achter de duinen! Met trots kondigen we deze Surfblend bestemming aan: SURFinn Vieux Boucau!


Het huis ligt letterlijk op 400m van het strand en binnen no-time sta je dus op het strand. Het centrum van Vieux Boucau is even ver wandelen en biedt je een breed aanbod aan shops en horeca, waardoor je je nooit hoeft te vervelen. De SURFinn is de ideale bestemming voor degene die een relaxte sfeer, goede accommodatie en uitstekende verzorging willen combineren met het (leren) surfen!

Het huis biedt vier verschillende kamertypes:
2p-kamer met gedeelde badkamer, 2p-kamer ensuite, 6p-dorm en de unieke Sheddie Cabins in de tuin: houten cabins die plaats bieden aan max. 4 personen.

Overdag en ’s avonds kun je chillen aan het zwembad, een spelletje petanque spelen, je vrienden jaloers maken via wifi of gewoon zoals het eigenlijk hoort, heel de dag surfen en relaxen op het strand!

Naast de Bed&Breakfast bieden we uiteraard surflessen aan voor verschillende niveau’s en duur en kun je gebruik maken van de gezellige dinner-formule: drie ‘special diners’ in de tuin van het huis!


De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's.

Inclusief in de reissom

* Gezond en luxe ontbijt buffet
* Nederlandstalige hosts
* Groot zwembad met terras
* Gratis gebruik van GoPro's
* Gratis gebruik van longboards en skateboards

Verplichte extra's

Niet inclusief in de reissom

* Reis en-/of annuleringsverzekeringStuur deze vakantie aan iemand door.