Le Pin Sec: Surf & Yoga (18+)Vanaf:  199,-

Je wordt wakker en je hoort de golven breken. Nog een keertje omdraaien in je Sheddie en dan besef je het: Time to Surf! Maar eerst een vers ontbijtje pakken van het buffet dat onze crew in alle vroegte voor jou heeft klaargezet. Verse koffie, thee, een croissant en wat vers fruit, nu denk je maar aan een ding… Let’s go Surfing!

Het Surf & Yoga camp in Le Pin Sec is het nieuwste 18+ concept van Surfblend en staat in het teken van Surf, Yoga, good food en fun. De surflessen die we aanbieden zijn een stuk uitgebreider dan op onze andere locaties. Zo bieden wij je hier dus de mogelijkheid om goed te leren surfen en jouw skills flink te verbeteren. Le Pin Sec is de perfecte plek voor dit concept! De gasten op het camp komen van over heel de wereld dus verwacht je aan een relaxte internationale sfeer. Het is er chill, we zitten recht op het strand en we zorgen ervoor dat je de surftrip van je leven gaat beleven.

Yoga
Wie surfen zegt, zegt yoga. Yoga helpt enorm bij de balans, kracht en het herstel van je spieren na een stevige surf sessie. Daarnaast is het ook gewoon enorm chill en ontspannend.
Iedereen die een reis boekt naar Surf & Yoga wordt verwend met maar liefst 4 gratis yoga sessies! We zorgen ervoor dat deze sessies steeds op een ander tijdstip en locatie plaatsvinden, zodat je optimaal kunt genieten van de wondere wereld van Yoga.

Activiteiten
Tijdens je verblijf voorziet de Surfblend crew op het camp nog leuke extra activiteiten. Zo kan je meedoen met de interactieve (surf)quiz, mee brullen met de wekelijkse karaoke of je helemaal geven tijdens de beachgames op het strand. Verder hebben wij ook leuke spelletjes ter beschikking aan de bar. Zin om te voetballen, Frisbeeën of Kubben? Kom langs de bar en maak gratis gebruik van de aanwezige spullen.

Beach-volleyball
Elke week houden we op het Surf & Yoga camp het grote Beachvolleybal tornooi. In een team van 5 tot 6 personen kan je het opnemen tegen de andere campgasten. Schrijf je dus zeker in en win leuke prijzen. Ben je niet zo een volleyballer, kom dan lekker kijken en schreeuw jouw team de overwinning tegemoet!

More fun
Midden in het Surf & Yoga camp van Le Pin Sec vind je de trampoline! Deze trampoline is een 4m in diameter en 1,30m hoog. Perfect dus om je helemaal op uit te leven tussen het surfen door! En Le Pin Sec ontdek je het beste met een longboard skateboard! Het dorp is lekker heuvelachtig en perfect om te leren longboarden. Zo kan je aan onze bar gratis een longboard komen lenen en helemaal losgaan. Zeg even je naam en het nummer op je longboard tegen de barman/vrouw en je kan beginnen. Let wel goed op en begin op platte rechte stukken. Ook bij het longboarden kan je bij de surfblend crew terecht voor tricks and tips.
Ben je volledig uit gesurfd en heb je net de laatste yoga sessie achter de rug? Dan is er nog geen reden om je te vervelen! Want nu kan je ook pingpong spelen op het Surf & Yoga camp in Le Pin Sec. Daag je vrienden of camp genoten uit voor een wedstrijdje en wordt de pingpong kampioen van de week!


In Le Pin Sec sluiten we de dagen meestal af met een gezellig feestje. Beginnen doen we bij ons aan de bar op het camp en daarna gaan we verder richting strand.

Elke vrijdag sluiten we de week af met een Thema-party. Van piraten en hippies tot fluo-fitness en horror, alle thema’s komen aan bod! De bar wordt aangekleed volgens het thema en iedereen gaat los. Check zeker op voorhand wat het thema is tijdens jouw week en leef je helemaal uit!


De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn per persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* 7 Nachten verblijf op het beachcamp
* Alle faciliteiten van het camp en de 4* camping: o.a. miniramp, beachvolley etc.
* Surfblend's apres surf, hosted by Surfblend team

Verplichte extra's

Niet inclusief in de reissom

* Reis en-/of annuleringsverzekering
* Bus retour (zie extra opties)Stuur deze vakantie aan iemand door.