Hoek van Holland: Surfcamp (7 - 14 jr)Vanaf:  299,-

Deze zomer gaan we surfen! Dat kan gewoon in eigen land bij Hoek van Holland. Vijf dagen lang (van ma t/m vrij) kun je leren surfen maar ook bodyboarden, powerkiten, skimboarden, longboarden, sandboarden (= snowboarden op zand) én skateboarden. We hebben werkelijk alle ruimte in Hoek van Holland; elke dag dus veel leuke en verschillende activiteiten op het grote strand en in de prachtige duinen. Alles mag en niets moet. Surfen staat echter centraal, dit is de hoofdactiviteit waar veel aandacht aan besteed zal worden.

Let op! Hét Surfcamp is in de volgende data boekbaar (ma t/m vrij)
* 13 tot 17 juli
* 20 tot 24 juli
* 10 tot 14 augustus
* 17 tot 21 augustus

Wie mag er meedoen met Hét Surfcamp?
Hét Surfcamp is te boeken v.a. 7 t/m 14 jaar, voor alle meiden en jongens die in bezit zijn van hun zwemdiploma A & B. Lijkt surfen je leuk of ben je al een echte "surfdude/dudette"? Ben je absolute beginner of kun je het al goed? Het maakt niet uit - tijdens de lessen zul je op elk niveau gecoacht worden, zodat jij zoveel mogelijk vorderingen kunt maken. Zo leer je het beste hoe het moet. Je kunt Hét Surfcamp alleen boeken of gezellig samen met je kleine / grote broer of zus, met vrienden, klasgenootjes, kids uit de buurt... iedereen is welkom!

Uniek bij Hét Surfcamp: Lessen met Video Analyse en Eigen Surfilm
Kinderen van 7-14 jaar leren veilig en op hun eigen tempo surfen tijdens onze surfcamps. Enthousiaste en ervaren instructeurs zetten zich maximaal in om iedereen de basis van het surfen bij te brengen. Ook gevorderde surfers kunnen zich aanmelden, de instructeurs passen zich aan aan ieders niveau. Alle instructeurs hebben herkenbaar Surfschool shirt aan, een fluitje en een EHBO kit bij zich. Tijdens Hét Surfcamp gebruiken we video om bij het bekijken van de beelden extra tips en uitleg te geven. Zo kun je meteen zien wat je precies doet en dat zal je zeker helpen om sneller te leren surfen. Van de filmbeelden wordt een filmpje gemaakt, waarvan we jouw eigen surffilm monteren. Leuk toch!

Surfen is de moeder van alle boardsports. Van een heilig Hawaïaans ritueel is het wereldwijd uitgegroeid tot een van de populairste watersporten. Het gevoel dat je krijgt als je over het water glijdt is onbeschrijfelijk en zorgt ervoor dat je alleen maar meer golven wilt pakken.

Het clubhuis en eten & drinken bij Hét Surfcamp
Hét Surfcamp heeft een een gezellig surfclubhuis. Aan de ene kant staan alle boards en wetsuits en aan de andere kant is de winkel en kantine waar we droog en uit de wind / zon rustig kunnen eten en drinken. Als het weer even tegenzit is dit ook een prima plek om even op te warmen en/of een spelletje te doen. Hét Surfcamp is inclusief lunch en snacks. Voor de lunch hebben we elke dag wat anders maar fruit en vruchtensap zit standaard in het pakket.Op warme dagen eten we brood, eierkoeken, krentebollen en bananen en appelen. Wanneer het kouder is zullen we tosti's, soep of pannenkoeken eten.
Wanneer je veel beweegt, moet je genoeg eten en drinken!
Tip: ook kan er ontbijt of avondeten worden bijgeboekt. Er kunnen tevens extra maaltijden worden geboekt zodat ouders die hun kinderen komen ophalen mee kunnen eten. Een gezellige, ontspannen afsluiting van een topdag aan het strand. Zie meer informatie en prijzen onder het kopje "extra's" en het kopje "eten"

Veiligheid
Doordat ons strand zelfs op de warmste dagen van het jaar relatief rustig is, is onze locatie veilig. Er is in de regel veel overzicht op wat er op het strand gebeurt. Iedereen die in zee ligt wordt nauwlettend in de gaten gehouden door onze instructeurs en de reddingsbrigade.Deelnemers aan Hét Surfcamp moeten zowel hun A als B zwemdiploma hebben behaald en zich houden aan de aanwijzingen van de instructeurs en de regels die gelden op het strand. Op die manier houden wij alles gezellig én veilig!
Er staan natuurlijk geen verkeersborden in de zee maar er zijn surfregels die al tientallen jaren worden gerespecteerd. Het belangrijkste is je eigen houding; je ligt in het water voor je eigen plezier en wilt genieten van jouw tijd in het water. Blijf aardig geef de lokale surfers respect en je krijgt respect terug. Het gebied waar wordt gesurft is duidelijk aangegeven met 2 vlaggen. Tussen deze vlaggen word er gesurft. Als je buiten dit gebied stroomt of surft dan word je uit het water gefloten door de instructeur. Je komt dan uit het water en loopt over het strand weer terug naar de rest van de groep tussen de 2 vlaggen.
• Alle instructeurs hebben herkenbaar Surfschool shirt aan, een fluitje en een EHBO kit bij zich.
• Per 8 deelnemers staat er 1 instructeur in het water om aanwijzingen te geven.
• De diepte van het water waar de deelnemers aan het surfen zijn, is slechts 1 meter.
• Aan de vloedlijn staat nog een (extra) instructeur die toezicht houdt op alle instructeurs.
• Bij calamiteiten is de strandwacht op loopafstand van de Surfschool.

Vervoer vanuit Rotterdam
Het zou natuurlijk kunnen dat je graag op Surfcamp wil, maar dat jouw mama / papa gewoon moet werken en je niet naar Hoek van Holland kan brengen, elke dag. Wij bieden een vervoersoptie aan vanuit Rotterdam voor alle kinderen die dat graag willen. Je wordt 's ochtends met een minibusje opgehaald en na de dag weer netjes teruggebracht. De rit wordt uitgevoerd door één van onze eigen begeleiders met een VW minibus. Onder voorbehoud van voldoende deelnemers. Voor de extra kosten, kijk onder het kopje 'extra's'.

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

Prijzen zijn persoon in euro's

Inclusief in de reissom

* Dagelijks Surflessen met video analyse
* Deelname aan alle georganiseerde activiteiten
* Lunch, drinken en snacks tussendoor
* Continu begeleiding van bevoegd en professioneel Surfschool personeel
* Onbeperkt gebruik materiaal/strandspeelgoed

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* vervoer naar Hoek van Holland uit Rotterdam (zie extra's)
* ontbijt & diner (diner is evt bij te boeken, zie 'extra's)
* verzekering

Zelf meenemen: Handdoek, zwemkleding (onder wetsuits kun je geen wijde shorts aan, daar ontstaan lelijke striemen door), schoenen (voor skateboarden en struinen door de duinen), zonnebril, petje, zonnebrand.

Hét surfcamp is op verzoek óók per dag te boeken. Dit pakket gaat uit van 5 dagen ma t/m vrijdag in de genoemde weken. Andere weken op aanvraag. Alle activiteiten zijn onder voorbehoud van omstandigheden en voor eigen risico. Hét Surfcamp wordt uitgevoerd door onze partner de Surfschool in Hoek van Holland.Stuur deze vakantie aan iemand door.