Over surfcamps.nl

Welkom op surfcamps.nl!
Wat leuk dat je meer wilt weten over ons.
 
Surfcamps.nl is in 2014 vers opgericht omdat wij merkten dat de bezoekers op internet steeds vaker 'door de bomen het bos' niet meer zagen. We hebben een selectie gemaakt uit alle surfcamps en surfvakanties die we aanbieden op onze surf.opvakantie.nl website, om het vooral voor jou, onze (toekomstige) klant makkelijker te maken. Hier vind je vakanties met onze 100% surf & fun surfcamps garantie. De leukste surfcamps speciaal geselecteerd voor jou, op surfcamps.nl.
 
Onafhankelijk & persoonlijk 
Omdat wij niet verbonden zijn aan één of een andere surforganisatie zijn wij tevens 100% onafhankelijk en kunnen wij jou, geheel objectief, het beste advies geven over de surfvakantie die het beste bij jou past.
 
Mis je een surfvakantie of wil je liever kitesurfen of windsurfen? Natuurlijk helpen wij je graag verder - kijk ook nog even op onze 'moederpagina' surf.opvakantie.nl als je op www.surfcamps.nl niet precies vindt wat je zoekt. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@surfcamps.nl.
 
Kijk ook op 
:: surf.opvakantie.nl 
:: sneeuw.opvakantie.nl 
:: kitesurf.opvakantie.nl 
:: windsurf.opvakantie.nl 
:: snowcamps.nl 
:: familyjam.nl 
 
Geschiedenis 
Al in 2000 lanceerden wij één van de eerste reissites van Nederland, opvakantie.nl. Een onafhankelijke reiswebsite gespecialiseerd in niet surf,- en sneeuwvakanties, voor iedereen, jong en oud en natuurlijk ook families.  Ons grootste evenement is de Family Jam in Tignes waar zo'n 125 families samen wintersporten. Inmiddels is opvakantie.nl dan ook dé familie specialist voor 'board minded' mama's, papa's en hun kinderen. Voor werkelijk elke doelgroep bieden wij surf- en sneeuwvakanties aan.

...  en verder?
Aanvragen kan geheel vrijblijvend én we brengen ook graag een aanvraag op maat uit. Laat ons weten wat je zoekt en wij helpen je verder. Surfcamps.nl werkt samen met gerenommeerde reisorganisaties en werkt wekelijks de vakanties op de site bij. Alle surflessen worden gegevens door gediplomeerde en erv aren surfleraren en leraressen. De surfcamps op deze site worden professioneel georganiseerd. De voorwaarden van surfcamps.nl zijn gedeponeerd bij de KvK te Rotterdam. Zie ook onze voorwaarden. 
 
Social Media 
Like ons op Facebook 
Volg ons op Twitter