Mimizan: Pura Vida Surf Lodge 30+ week!


Wil je golfsurfen en heb je geen zin om tussen de jongeren te zitten? 30 plussers, singles, stelletjes of vrienden/vriendinnen bij elkaar, iedereen is welkom om te komen genieten van de mooiste sport die er is, Surfen!

Geen zin in tentjes en matjes maar een echt matras? Geen “bloc sanitaire” maar een eigen douche in de badkamer? Geen drukke surfcamps maar een persoonlijke sfeer in een kleine groep? Als je niet zo houdt van drukte, dan is de Pura Vida Surf Lodge dé plaats voor jou om te (leren) golfsurfen.

Natuurlijk zijn ook niet-surfers meer dan welkom om van de zon en de rust te komen genieten in onze grote villa met gemeenschappelijke ruimtes en ruime gastenkamers. Pura Vida Surflodge is voorzien van surfmateriaal dat gratis en onbeperkt ter beschikking staat. Ook de surflessen (6x 1 uur) zijn inclusief! Bovendien staat elke ochtend en avond het eten voor je klaar, echt vakantie dus, want je hoeft niks te regelen. Regelmatig organiseren we leuke activiteiten waar je vrijblijvend aan kunt deelnemen. O.a. een “Sunset Surf Session” en een uitstap naar San Sebastian staan op het programma.

Let op! In het zomerseizoen kun je natuurlijk ook gewoon de Pura Vida Surflodge boeken. Zie daarvoor de aparte pagina. De lodge is tevens in het voorjaar en in de maanden september en oktober open. We hebben in die perioden weken met een thema zoals Surf & Yoga of Surf Family Jam

Surf
Om te leren golfsurfen ben jij bij ons aan het juiste adres. Ervaar dat surfen meer is dan een trendy sport. Leren surfen vraagt om doorzettingsvermogen en tijd. Het uiteindelijke doel is dat je na het inpeddelen vanuit een liggende positie op je board komt te staan en de golf afrijdt. Onder begeleiding van een gediplomeerde BSA* surfleraar krijg je de juiste instructies en aanwijzingen, hierdoor heb je al snel succes bij het surfen.

Gasten van de Pura Vida Surf Lodge krijgen een 6h cursus (6 x 1 h).
Tijdens de les gebruiken we softtops (zachte surfboards) maar buiten de lessen kan je zelf gaan oefenen op onze boards (verschillende lengtes).

De hele week kan je gratis gebruik maken van onze surfboards, wetsuits, bodyboards, skimboards en een beachcruiser.

* British Surfing Association
De Pura Vida Surf School werkt uitsluitend met gediplomeerde BSA specialisten, die zowel lifeguard als surfinstructeur zijn. Zij stellen zich gedurende de week volledig ter beschikking voor zowel de startende als de gevorderde surfer. Tijdens de theorie krijg je uitleg over het materiaal, de veiligheid op zee en de basistechnieken. Daarna ga je onder begeleiding en in kleine groepjes je eerste surfervaringen beleven op de golven van de Atlantische Oceaan. Eenmaal je eerste golf te pakken, zul je zien en voelen dat surfen meer is dan een begrip: "It's a way of life"!

Met de bus
In september en oktober gaan er geen bussen meer naar de Atlantische kust! Met eigen vervoer of het vliegtuig is een goed alternatief.

Met het vliegtuig
Het is mogelijk om naar Bordeaux of Biarritz te vliegen en daar opgepikt te worden door een transfer die je na de vakantie ook weer naar het vliegveld brengt. Vanaf het vliegveld is het ongeveer 250 km. Zie extra's voor transefer prijzen.

De vakanties op deze site zijn een selectie uit ons totale vakantieaanbod. Mocht deze vakantie dus niet precies zijn wat je zoekt dan kijken wij graag voor je verder. Geef in elk geval al je wensen, vragen en voorkeuren op in het veldje 'opmerkingen' van het aanvraagformulier en wij houden er rekening mee! Alle informatie op deze site is onder voorbehoud van wijzigingen; prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

AccommodatieBestemmingOmgevingExtra's Prijzen & Vertrekdata EtenLessen

Prijzen

prijzen zijn per persoon in euro's, extra weken mogelijk. Zet het onder opmerkingen en wij sturen je de prijs.

Inclusief in de reissom

* 7 nachten verblijf in een lekker bedje (2 pers mits toeslag, anders in 4 pers of 6 pers)
* Grote gemeenschappelijke tuin met verwarmd zwembad en zonne-terras,
hangmatten, slackline, darts, Indo-boards, barretje, ...
* Uitgebreid gezond ontbijtbuffet (8x) en heerlijk avondmaal (5x)
in lokaal restaurant
* Free coffee & tea, all day long
* Dagelijks surflessen (6u, waarvan 1 uur theorie)
* Alle surfmateriaal (wetsuits, surfboards, surfguide, ...)
* Gebruik van diverse (sport)materialen: Skate/longboards, beachvolley + net,
frisbee, tafeltennis, ...
* Persoonlijke Electra beachcruiser met boardrack, hele week ter beschikking
* Free Wifi (van je privé hangmat op je eigen terras tot achteraan in de tuin
vanuit je zitzak naast het zwembad)
* Enthousiaste crew
* Parking wagen (indien nodig)

Verplichte extra's

Boekingskosten 20,00

Niet inclusief in de reissom

* Vervoer of vlucht naar Frankrijk (vraag naar de mogelijkheden, op aanvraag)
* Overige maaltijden en drankjes
* Optionele activiteiten / excursies
* Persoonlijke uitgaven & fooien
* Reisverzekering (verplicht)
* Annuleringsverzekering
* Toeristenbelasting (€ 7 pp/week, ter plaatse betalen bij incheck)
* Lakkenpakket (€ 10 pp/week, ter plaatse betalen)
* Handdoekenpakket (2 handdoeken en 1 strandlaken) (€ 10 pp/week ter plaatse betalen)Stuur deze vakantie aan iemand door.